fotoveldhoven.nl

Pasfoto service

Foto Veldhoven is hét adres als het gaat om het maken van goede pasfoto’s. Tijdens onze openingsuren kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen, de foto’s zijn binnen enkele minuten klaar. We maken meerdere foto’s en kiezen samen met u de beste foto uit. Alle officiële pasfoto’s komen met de garantie dat ze geaccepteerd worden door de gemeente of ambassade. We kunnen ook zorgen voor een digitale versie van uw pasfoto en zijn aangesloten bij Pasfoto-Organisatie.nl.

Online verlengen rijbewijs

Wij maken de pasfoto voor je rijbewijs via de richtlijnen en sturen deze samen met je handtekening via een beveiligde verbinding door naar de RDW. Na de goedkeuring van de pasfoto is het mogelijk om online de verlenging van het rijbewijs aan te vragen. De verdere afhandeling gaat via je DigID.

In de infomercial hieronder meer informatie:

We maken onder andere pasfoto's voor:

Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van foto’s van baby’s (geen minimumleeftijd) en personen met een verstandelijke beperking verder is onze studio toegankelijk met rolstoel/rollator.

Direct print service

Bij Foto Veldhoven kun je je foto’s direct laten afdrukken van alle digitale media. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een USB-stick of een geheugenkaart uit een fototoestel.

Ook afdrukken rechtstreeks vanaf mobiele telefoons is bij ons zo gedaan. Je hebt hiervoor geen snoertje nodig, maar de gratis app ‘order it mobile’ die de verbinding tussen de mobiele telefoon en de afdrukkiosk verzorgd. Deze app kun je thuis al downloaden en installeren. Je kunt zelfs de foto’s die je wilt afdrukken al in de app selecteren. Als je in de winkel komt wordt er verbinding met de afdrukapparatuur gemaakt en  drukken we de foto’s af terwijl je wacht. Scan de QR code om de app alvast te downloaden.

Alle formaten die we direct kunnen afdrukken op een rijtje:

Afwijkende maten zijn mogelijk als deze worden geplakt in een witte ondergrond in standaard afmeting. We leggen graag uit hoe dat in zijn werk gaat!

Foto Bestel service

Foto's Bestellen

Heb je jouw onvergetelijke momenten vastgelegd? Bijvoorbeeld van jouw droomvakantie naar Cuba, het trouwfeest van je zus of de eerste stapjes van je zoon? Deze foto’s kun je heel gemakkelijk terugkijken wanneer je ze afdrukt als foto!

Fotoboeken Bestellen

De mooiste foto’s verdienen een fotoboek. Nagenieten van een droomvakantie, perfecte trouwdag of de kraamtijd van je eerste kindje? Laat je foto’s niet op je telefoon staan maar stel je eigen fotoboek samen! Klik op de rode knop hieronder om de software te downloaden.

Jouw foto op oneindig veel geschenkartikelen

Is binnenkort dierbare jarig en zoek je nog een uniek cadeau? Kies voor een fotogeschenk van Fuji Print: dit valt zeker in de smaak! We hebben de geschenken onderverdeeld in Telefoon, Keuken, Textiel & Tas, Kind en Kantoor. Hieronder vallen oneindig veel producten waar je je foto op kunt laten drukken, zoals telefooncovers en mokken, slabbetjes, tassen, stropdassen, klokken, vlaggen en kussenslopen. Maak het geschenk persoonlijk door er een leuke foto van jullie samen op te plaatsen. Bestel je het cadeau vandaag, dan heb je het binnen 6 tot 8 werkdagen in huis. Download hiervoor onze handige bestelsoftware via de knop hieronder.

Wanddecoratie bestellen

Bij Foto Veldhoven bieden we een uitgebreide selectie wanddecoratie-opties om uw favoriete foto’s om te toveren tot prachtige kunstwerken voor aan de muur. Met onze hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw wanddecoratie de perfecte aanvulling vormt op uw interieur.

Een van onze populaire keuzes is Dibond, een materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met daartussen stevig kunststof. Dibond staat bekend om zijn duurzaamheid, strakke uitstraling en lichtgewicht eigenschappen. Het resultaat is een moderne en elegante wanddecoratie die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

Voor een meer transparante en eigentijdse uitstraling bieden we ook wanddecoratie op plexiglas. Plexiglas zorgt voor een diepte-effect en verbetert de kleurintensiteit van uw foto’s, waardoor ze tot leven komen met helderheid en glans. De strakke afwerking van plexiglas geeft uw interieur een luxueuze uitstraling en maakt van uw foto een echt statement.

Als u op zoek bent naar een meer textuurrijke en warme uitstraling, kunt u kiezen voor wanddecoratie op kunstleer. Kunstleer voegt een vleugje elegantie en klassieke charme toe aan uw foto’s. Het materiaal is zacht, duurzaam en verstevigd met een stuk dibond waardoor het perfect is voor ruimtes waar functionaliteit en esthetiek samenkomen.

Tot slot bieden we wanddecoratie op canvas, een tijdloze en veelzijdige keuze. Canvas geeft uw foto’s een artistieke uitstraling met een subtiele textuur en een warme, natuurlijke uitstraling. Met verschillende formaten kunt u uw canvas wanddecoratie volledig aanpassen aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Fotolijsten service

Wilt u de foto’s ook direct mooi ingelijst hebben dan biedt Foto Veldhoven een groot assortiment aluminium en houten lijsten. Ook bijpassende passe-partouts zijn in de standaard maten en kleuren direct leverbaar. Maatwerklijsten en passe-partouts in diverse kleuren en afwijkende maten leveren we op bestelling. Vraag ons vrijblijvend advies.

Foto Herstel & bewerk Service

Bij Foto Veldhoven begrijpen we hoe waardevol foto’s kunnen zijn als een tastbare herinnering aan bijzondere momenten. Helaas kunnen foto’s na verloop van tijd beschadigd raken, vervagen of verkleuren. Gelukkig bieden wij een professionele Foto herstel & bewerk service om uw kostbare foto’s nieuw leven in te blazen.

Onze ervaren en getalenteerde grafische ontwerpers beschikken over geavanceerde tools en technieken om zelfs de meest beschadigde foto’s te herstellen. Of het nu gaat om scheuren, krassen, verbleekte kleuren of andere vormen van schade, wij zetten ons in om uw foto’s in hun oorspronkelijke glorie te herstellen. Door zorgvuldig gebruik te maken van digitale retouchering en restauratietechnieken kunnen we de originele details herstellen en uw foto’s er weer als nieuw uit laten zien.

Naast het herstellen van beschadigde foto’s bieden we ook een uitgebreid scala aan bewerkingsopties om uw foto’s te verbeteren en aan te passen. Of u nu wilt dat we rode ogen corrigeren, de belichting aanpassen, objecten verwijderen of artistieke filters toepassen, onze bewerkingsdiensten zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen.

 

Voor onze herstel service
Na onze herstel service

Sensor reiniging

Hoe zorgvuldig men ook met de digitale spiegelreflexcamera omgaat, op een bepaald moment zullen er stofdeeltjes in de camera op de sensor terechtkomen. Deze zijn herkenbaar als zwarte puntjes en/of vlekken op de foto’s. Stof kan in de camera terechtkomen bijvoorbeeld door het verwisselen van de lenzen, waarna ze op de sensor terechtkomen.

Ondanks dat de spiegelreflexcamera een ingebouwde sensor cleaning stand heeft, moet de sensor van tijd tot tijd handmatig worden gereinigd. Een procedure die uiterst nauwkeurig en met enig geduld moet worden uitgevoerd, zodat de sensor niet onherstelbaar beschadigd raakt.

Wij kunnen de sensor van uw camera reinigen met de juiste kennis en middelen. Informeer vrijblijvend naar de prijs.

Voordat u de camera naar ons toebrengt dient u de accu van uw spiegelreflexcamera of systeemcamera volledig te laden. Vergeet niet om ook uw objectieven mee te nemen. De buitenste glasoppervlakken van uw objectieven worden dan gratis gereinigd. De sensor wordt na het reinigen getest, zodat u zeker bent van een schone sensor.

Voor de sensor reiniging
Na de sensor reiniging

Kom gezellig langs in de winkel!

Scroll to Top