Over Ons

De naam is nieuw maar onze service bestaat al langer. Voorheen bekend als Foto Creteer gaan we verder onder de naam Foto Veldhoven. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij maken pasfoto’s voor alle officiële doeleinden met een 100% acceptatie garantie. De winkel heeft een uitgebreid assortiment fotolijsten en verschillende fotoservices. Zo hebben wij een direct print service, kun je bij ons posters bestellen en maken wij van uw foto de mooiste wanddecoratie. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Kom dan naar de winkel en neem een kijkje in onze galerij.Bekijk onze services


onze waarden

klantvriendelijk

Bij Foto Veldhoven staan we altijd klaar met een glimlach en persoonlijke aandacht om onze klanten een geweldige ervaring te bieden.

betrokken

We hechten veel waarde aan het begrijpen van de behoeften en wensen van onze klanten, zodat we hen de best mogelijke fotografische oplossingen kunnen bieden.

kwalitatief

We streven naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening, van de kwaliteit van onze producten tot de professionele afwerking van onze foto’s.

creatief

Onze getalenteerde en gepassioneerde fotografen zijn altijd op zoek naar unieke en creatieve manieren om de mooiste momenten vast te leggen en te creëren.

Bij Foto Veldhoven staan we altijd voor je klaar met onze klantvriendelijkheid, betrokkenheid en oog voor kwaliteit.

Kom gezellig langs in de winkel!

Scroll to Top